Oogmeting

 

Plus&Mobiel kan ervoor zorgen dat er een opticien bij langskomt. Om in uw eigen huis uw ogen te laten meten, uw bril te laten controleren of repareren. Sterker nog, een nieuwe bril kopen kan ook! Als u daar prijs op stelt, brengt de opticien een groot assortimentᅠ aan monturen mee.

 

Rijbewijskeuring

 

75 jaar of ouder en in het bezit van een rijbewijs? Hoe goed u ook nog kunt rijden,ᅠ u moet zich voor een nieuw rijbewijs medisch laten keuren. Maar waar, door wie? En wat kost het? Maak via Plus&Mobiel gebruik van de medische keuring door Regelzorg; dé specialist in het landelijk aanbieden van voordelige rijbewijskeuringen.. Een geregistreerde keuringsarts voert de keuringen uit, geheel volgens de richtlijnen van het CBR.

 

Voor het laten afnemen van een rijbewijskeuring moet u een afspraak maken.
Dit kunt u doen door hier te klikken.

 

 

Gehoortest

 

Uw gehoor is een onmisbaar zintuig. Het laat u ervaren en beleven. Slechthorend zijn is dan ook erg vervelend. Gelukkig zijn er mooie oplossingen voor gehoorproblemen. Die oplossingen biedt Plus&Mobiel u graag met de audicien aan huis van Jahoor. Compleet aangepast aan uw wensen en eisen biedt de audicien u de juiste hooroplossing. Zodat ook u weer een goed luisterend oor voor anderen kunt zijn.

 

 

 

Fietsservice aan huis en onderweg

 

De mobiele fietsenmaker van Fietsned komt naar u toe. Staat u onderweg met pech aan uw (elektrische) fiets, bromfiets, scooter of scootmobiel, zij helpen u weer op weg. Pechhulp wordt geboden voor professionele rijwielspecialisten zodat u weer veilig verder fietst.

 

 

 

Gezondheidscheck

 

Gedurende het hele jaar vinden gezondheidschecks voor leden plaats. Onze expert controleert, geheel gratis, uw gezondheid, praat met u over uw leefstijl en geeft een sport- en voedingsadvies op maat.

 

 

 

Uitgelicht

 

 

GRATIS!

Fietsen.123-app

 

Deze gratis app voor recreatieve fietsers is vernieuwd. Nu met fietsroutes helemaal compleet!

 

Bekijk aanbod

25%

KORTING

Fikse korting

 

25% korting op geveerde, ongeveerde en opvouw- bare scootmobielen, rollatoren, rolstoelen en aangepaste fietsen van RSR.

 

Bekijk aanbod

€ 239

p/maand

Alleen nog tanken

 

Neem nu een all-in eenjarig autoabonne-ment op de Suzuki Celerio 1.0 Comfort voor
€ 239,- per maand.

 

Bekijk aanbod

NU

€ 9,95

 

Lekker op pad

 

Koop nu het fietsrouteboek t.w.v.
€ 9,95 en ontvang gratis een jaarabonnement op de digitale Fietsen.123 routegids

 

Bekijk aanbod

COLOFON

 

 

 

VOLG PLUS & MOBIEL

 

 

 

 

WORDT LID VAN KRUISWERK

 

 

 

 

 

Vraag ledenpas 2016 aan

€ 19,50

per jaar

ONZE PARTNERS