Plus & Mobiel

 

Plus&Mobiel is dé website voor senioren en mobiliteit. Een creatie van het bedrijf Livelife die sinds 2006 zorgt voor nieuwe concepten rondom de zorg thuis. Livelife gelooft dat mensen doorgaans het meest gelukkig zijn in hun eigen thuisomgeving; vroeg en later in het leven. Daarvoor ontwikkelt Livelife dienstverlening die dit mogelijk maakt...

 

Livelife heeft verder de taak gesteld om de zorgbranche  hierin te ondersteunen, in samenwerking met enthousiaste marketeers die deze visie delen. Allen ervaren professionals in de combinatie commercie, consumenten- en zorg(thuis)markt.

 

Livelife werkt samen de thuiszorg, de kraamzorg, kruiswerkverenigingen en zorgverzekeraars om innovatieve producten en betaalbare dienstverlening te ontwikkelen. Met als doel de thuis- en gezondheidssituatie van Nederlanders te ondersteunen en te verbeteren en een meerwaarde te bieden aan zorgorganisaties

 

 

Partners

 

Speciaal voor haar leden wijst Kruiswerk de weg naar instanties die hulp bieden op het gebied van zorg, gezondheid, welzijn en wonen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid pakket van diensten, producten en cursussen. En dat pakket ontwikkelen wij voortdurend, op basis van onderzoek en behoefte bij onze leden. Daarbij houden we de prijs-kwaliteitverhouding scherp in het oog. Het lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek biedt u veel voordeel en gemak. Zo kunt u onze gezondheidslijn 24 uur per dag bellen met al uw gezondheidsgerelateerde vragen. Van uzelf maar ook van uw gezinsleden. Ook bent u gratis verzekerd van medische rechtsbijstand op het gebied van zorg en gezondheid. En kunt u profiteren van voordeel op allerlei gemaksdiensten zoals kapper aan huis, pedicure en rijbewijskeuring.Een verandering van de markt vraagt om een verandering van aanpak. Nu we in een tijd leven waarin we spullen liever gebruiken dan bezitten omdat we ons helemaal niet druk willen maken om reparaties of onverwachte uitgaves. Natuurlijk wil je weten waar je aan toe bent, en dat het liefst voor een vast bedrag per maand.

Op deze manier hebben we ook naar autorijden gekeken.
We willen autorijden leuk, gemakkelijk, maar vooral zonder gedoe aan kunnen bieden.

Oftewel een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand met een auto-abonnement. Om dit voor elkaar te krijgen is auto.nl de samenwerking aangegaan met Averus Financial Services welke onderdeel is van Alcredis Finance B.V. Dé automotive bank van de Louwman Groep. Een groep die in 1923 is opgericht en circa 2250 medewerkers in dienst heeft. Sinds de oprichting van deze groep hebben ze al meer dan een miljoen auto’s aan tevreden klanten geleverd. Dat lijkt ons een mooie basis. Averus Financial Services is dus de partij om je auto.nl-abonnement bij af te sluiten. Mocht je daarom een keer telefonisch contact met ons zoeken zullen de mensen van Averus Financial Services je te woord staan. Zo kunnen we je dan ook het snelst helpen.Boodschappen doen, uit bed stappen of de trap opgaan. De dagelijkse bezigheden lijken vanzelfsprekend totdat uw lichaam tegenwerkt. Met de hulpmiddelen van RSR blijft u mobiel. U kunt zelfstandig functioneren en zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.

In de showrooms van RSR vindt u een uitgebreid aanbod aan hulpmiddelen. Onze showrooms zijn gevestigd in Silvolde en Nieuwleusen en elke werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Als u een afspraak maakt kunnen wij ruim de tijd voor u nemen. Langskomen zonder afspraak mag uiteraard ook. Is een bezoek aan de showroom voor u geen optie, dan komen we bij u langs. Samen gaan we op zoek naar het meest geschikte hulpmiddel voor uw situatie. Om u een idee te geven van de mogelijkheden kunt u de diverse hulpmiddelen ter plekke uitproberen.

Heeft u een hulpmiddel aangeschaft, dan helpen wij u op weg met een heldere gebruiksinstructie. Bij aflevering krijgt u en rijles en oefent u in uw eigen omgeving. Zo bent u weer zelfverzekerd mobiel.Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking.

Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkelijken, zoals speciale bedden en fauteuils, alsook aangepaste huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsartikelen.

Met zijn jarenlange kennis en ervaring is Welzorg als één van de weinige bedrijven in Nederland in staat om alle drie de compartimenten van de hulpmiddelenverstrekking te verzorgen (vanuit de AWBZ, de Zvw en de Wmo).

Welzorg heeft winkels en vestigingen door heel Nederland en levert aan diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten, zorgverzekeraars, AWBZ-instellingen en thuiszorgorganisaties.Nimoto biedt een breed modellengamma aan duurzame elektrische scooters. De e-scooters van Nimoto  zijn niet alleen stil en milieuvriendelijk, maar hebben ook goede rijeigenschappen en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Alle Nimoto elektrische scooters & E-Bikes worden geleverd met de zekerheid van 2 jaar garantie en bovendien krijgt iedereen die een nieuwe Nimoto elektrische scooter koopt kosteloos de “Nimoto Goed op Weg pas”. Deze pas geeft recht op een jaar lang pechservice, uitgevoerd door de ANWB!

Wilt u ook genieten van eindeloos groen scooterplezier? Koop dan een fluisterstille elektrische scooter van Nimoto en geniet van het gemak dat elektrisch rijden met zich meebrengt.

 

 

 

 

Contact

 

 

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Captcha Image

U kunt ons bereiken op
telefoonnummer 0314 357 430


U kunt ons mailen
info@kruiswerk.nl

 

Uitgelicht

 

 

GRATIS!

Fietsen.123-app

 

Deze gratis app voor recreatieve fietsers is vernieuwd. Nu met fietsroutes helemaal compleet!

 

Bekijk aanbod

25%

KORTING

Fikse korting

 

25% korting op geveerde, ongeveerde en opvouw- bare scootmobielen, rollatoren, rolstoelen en aangepaste fietsen van RSR.

 

Bekijk aanbod

€ 239

p/maand

Alleen nog tanken

 

Neem nu een all-in eenjarig autoabonne-ment op de Suzuki Celerio 1.0 Comfort voor
€ 239,- per maand.

 

Bekijk aanbod

NU

€ 9,95

 

Lekker op pad

 

Koop nu het fietsrouteboek t.w.v.
€ 9,95 en ontvang gratis een jaarabonnement op de digitale Fietsen.123 routegids

 

Bekijk aanbod

COLOFON

 

 

 

VOLG PLUS & MOBIEL

 

 

 

 

WORDT LID VAN KRUISWERK

 

 

 

 

 

Vraag ledenpas 2016 aan

€ 19,50

per jaar

ONZE PARTNERS